Szórakozás

Gregor-ügy: pénz nélkül maradt az elhagyott feleség

Komoly anyagi gondokkal küzd a megcsalt festőnő.

Mint ismert, Magyar Attila Gregor Bernadett színésznő miatt rúgta fel évek óta tartó házasságát, és bár korábban Berni és Attila is úgy nyilatkozott, mindent tisztáztak előző kedvesükkel, az elhagyott asszony, Mónika az ismerősök szerint semmiről nem tudott.

Ráadásul így, hogy egyedül maradt a közös budaörsi házban, a befizetetlen csekkek rendezése is a megcsalt feleségre hárult, akinek egyelőre elképzelése sincs, hogyan tudná egyedül fenntartani a családi fészket – írja mai számában a Bors című napilap.

Az asszony a lapnak elárulta, semmit nem tisztáztak még Attilával, így azt sem tudja egyelőre, hogy a férfi milyen szerepet szán neki az életében. Mint ahogy azt sem, hogy tanári fizetéséből meddig futja még a számlákra. Mónika még mindig bízik benne, hogy férje meggondolja magát és visszatér hozzá. A szerelmes asszony szerint egyébként semmi nem igaz a Gregor-ügyből, mint elárulta, Attila megesküdött neki, hogy nincs együtt a színésznővel, és ő hisz a férfinak, mert még mindig nagyon szereti.

Magyar Attila és Mónika évekkel ezelőtt az interneten talált egymásra, nem sokkal később pedig összeházasodtak. Kapcsolatuk az utóbbi időben állítólag azért romlott meg, mert hiába szerették volna annyira, nem születhetett közös gyermekük.

AJÁNLOTT LINKEK:

Anyagi nyomorba dönti a nejét Nyuszómuszó? (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik