Szórakozás

Győzike műsorvezető lesz az RTL-en

Minden este élőben vezeti majd a BeleValó Világ című különkiadást.

Mint arról korábban beszámoltunk, az RTL Klub november 20-án újraindítja egyik legsikeresebb műsorát, a ValóVilágot. A valóságshow 4. szériája rendhagyó módon jelentkezik az első napokban, ugyanis televíziós celebektől és botrányhősöktől lesz hangos a luxusbörtön. Gáspár Győzi Bea asszonnyal, Benkő Dániellel és a szexi Voksán Virággal költözik a Való-villába.

A show-mannek azonban egy másik szerepet is szán a csatorna, ő vezeti majd a műsor késő esti kiadását, a BeleValó Világot – értesült a Napi Ász.

Győző a lapnak elmondta, óriási lehetőségnek tartja a felkérést, és már most izgul a felvételek miatt, főként, hogy élő egyenes adásban kell majd helyt állnia. Az újdonsült műsorvezető azt is elárulta, nem költözik Budapestre, továbbra is ingázni fog a csatorna budai székháza és Salgótarján között.

A show-man legutóbb közlekedési balesete miatt került az újságok címoldalaira, múlt héten Kovács Emese Európa-bajnoki ezüstérmes úszónő autójába hajtott bele az Andrássy úton, a sportoló ezért fel is jelentette a rendőrségen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik