Szórakozás

Zokogva nyilatkozott “nyuszómuszó” Attila megcsalt felesége

A televízióból értesült Magyar Attila felesége arról, hogy férjének viszonya van Gregor Bernadettel.

Mint arról korábban beszámoltunk, Gregor Bernadett szerelembe esett a színpadon. Választottja pedig ezúttal ismét egy nős férfi, Magyar Attila. Kapcsolatukat olyannyira komolynak gondolják, hogy már össze is költöztek. Berni az RTL Klub csütörtök esti adásában elmondta, szeretik egymást Attilával és már tisztáztak mindent a korábbi párjukkal.

A színész felesége ennek ellenére azt állítja, a televízióból értesült férje hűtlenségéről, és a férfi állítólag nem akar válni, csak időt kér. Az asszony megtörten nyilatkozott az Aktív kamerájának, nem érti, miért történt mindez, hiszen boldogok voltak. Ugyanakkor elismerte, kapcsolatuk az utóbbi időben megromlott, ebben pedig közre játszott, hogy hiába szerették volna annyira, nem születhetett közös gyermekük. Már az örökbefogadáson is gondolkoztak, de Attila két héttel ezelőtt elköltözött otthonról.

Mónika elárulta, visszavárja a férfit, nem haragszik Attilára, sőt félti ebben az új helyzetben, és hiszi, hogy ez csak egy botlás volt a férfi részéről, és hamarosan visszatalál hozzá.

AJÁNLOTT LINKEK:

Magyar Attila felesége a tévéből tudta meg, hogy férje megcsalja (TV2.hu)
Magyar Attila felesége bármikor visszafogadná férjét
(TV2.hu)
Magyar Attila felesége: „Azt szeretném, ha boldog lenne, még ha én bele is pusztulok”
(TV2.hu)
Miért kezdett ismét nős férfival Gregor Bernadett?
(Hír24)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik