Szórakozás

Harry Potter barátai szabadulnának karakterüktől

Bizonytalannak látja a jövőjét Ruppert Grint, aki a filmsorozatban Ron Weasley-t, a főhős legjobb barátját alakította.

A 22 éves vörös hajú színész kedden úgy fogalmazott, hogy nem tudja, mi vár rá, miután nem lesz több Potter-film, de megpróbált élni a szabadságával.”Egy tetoválás Dan arcával talán jól mutatna” – tréfálkozott Ruppert, amikor újságírók megkérdezték tőle, hogy mihez kezd magával most, hogy nem kell többé Ron Weasley bőrébe bújnia. Dan, akit említett, Daniel Radcliffe, Harry Potter alakítója.

Ruppert-et a sorozat utolsó része, a “Harry Potter és a Halál Ereklyéi” első fejezetének londoni bemutatója alkalmából kérdezték. A második fejezetet jövőre mutatják be. Se, Ruppert Grintnek, sem Daniel Radcliffe-nek, sem a Hermione Grangert alakító Emma Watsonnak nem lehetnek anyagi gondjai, hiszen a sorozat révén sokszoros milliomosok lettek, miután tíz évvel ezelőtt gyerekként leszerződtek a filmre.

“Életem elválaszthatatlan része lett a film, és hiányozni fog, kétségkívül”- mondta Ruppert a premier előtt, majd hozzátette: nem tudja, hogyan tovább, ezért inkább csak rövid távú céljai vannak, a tetoválás mellett például a síelés. “A lényeg, hogy valami nagyon mást csináljak, olyan dolgokat fedezzek fel, amik különböznek az eddigiektől”- mondta a 22 éves fiatalember.

A 20 éves Emma Watson többet lát a jövőjével kapcsolatban. Panaszra már most sem lehet oka az elfoglaltságot illetően, hiszen az elmúlt években modellként is tevékeny volt. A Vogue november címlap-lánya lett, előzőleg pedig a Burberry divatmárkának dolgozott. “Új fejezetet kezdtem az életemben, és izgalommal várom, mi következik”- mondta a lány, aki az amerikai Brown egyetem hallgatója lett nemrég.

A londoni premier előtt azt mondta: büszke arra, hogy Hermione Grangert alakíthatta, majd hozzátette: esetleg belevág egy regény írásába. Harry Potter alakítója, Daniel Radcliffe is aktív életet él a filmen túl. A színészet azonban nem adta fel. Már 2007-ben fellépett Londonban, majd később a New York-i Broadway-n az “Equus” című színdarabban, jelenleg pedig a Hammer horror filmsorozat új részét forgatja.

“Kétszer olyan keményen kell dolgoznom most, hogy megpróbáljak megszabadulni a Harry Potter karaktertől, és másféle arculatot mutassak, hogy bebizonyítsam az embereknek: más akarok lenni”- mondta a 21 éves Dan, akinek rendezői ambíciói is vannak, bár elismerte, hogy sokat kell még tanulnia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik