Szórakozás

Ismét a lét a tét: kukkolás másképp, új szabályokkal

November 20-án újraindul a Való Világ. A szerkesztők számos újdonsággal készültek.

Mint arról korábban beszámoltunk, hat év után, ősszel visszatér az RTL Klubra a magyar valóságshow-történelem legnépszerűbb szériája. A negyedik évadra rengeteg újdonsággal készültek a műsor szerkesztői.

A legfontosabb ezek közül, hogy még nagyobb szerepet szánnak a nézőknek, ők döntik majd el ugyanis, hogy kik költözhetnek be a Való Villába; a 42 jelölt közül 14-et juttathatnak be. Valamint arról is ők határoznak, hogy a műsor végén ki hagyja el utolsónak a luxusbörtönt, és nyeri meg a fődíjat: egy lakást, egy autót, egy luxusutazást és havi 1 millió forintot egy éven át.

A másik újítás, hogy a beszavazóshowk során a nézők egy-egy karakter típusra szavaznak, egyik nap három „bombanő” közül kell kiválasztani a legszimpatikusabbat, a következő nap pedig három „okostojás” verseng majd a bejutásért.

A civil villalakók előtt 6 celeb költözik majd a Való Villába. Többek között Benkő Dániel, Győzike, Bea asszony, Tóth Gabi és Voksán Virág teszteli majd elsőként a luxusházat.

A műsorvezetők személyéről már régóta folynak a találgatások. A legvalószínűbb forgatókönyv szerint Stohl András és Lilu lesznek a show-műsor házigazdái.

AJÁNLOTT LINK:

NOVEMBER 20-ÁN RAJTOL A VALÓVILÁG! (RTL Klub.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik