Szórakozás

Megvannak a ValóVilág 4 műsorvezetői?

Horváth Éva és a valóságshow egykori producere, Árpa Attila a legesélyesebb.

Herman Péter, a ValóVilág 4 producere a napokban arról beszélt, hogy az új szériát biztosan nem a korábbi házigazdák – Stohl András és Lilu – vezetik, hanem új arcokat kerestek, akiket már egyébként meg is találtak.

Az RTL Klub falai közül kiszivárgott hírek szerint a női műsorvezető Horváth Éva lesz – írja a Bors. Az egykori szépségkirálynő nem cáfolta a lap értesüléseit, de titokzatos választ adott:

’Nem tagadom, szívesen lennék a ValóVilág 4 egyik műsorvezetője, hiszen nagyon sokan szeretnének egy ilyen gigantikus produkció részesei lenni. Az első három széria hatalmas sikerrel futott, valószínűleg most is hasonló népszerűséget ér majd el a negyedik sorozat is. A valóságshow egy bulvár jellegű műsor, a belső viszonyok, konfliktusok, drámák és örömök szolgálnak a cselekmény alapjául, és ez egyáltalán nem áll távol tőlem. A Cool Tv-n és a reggeli műsorokban is gyakran átéltem, hogy a vendégeink az élő adásban vívták meg személyes harcaikat” – válaszolta Éva.

A folyosói pletykák alapján a férfi műsorvezetői poszt legesélyesebb várományosa Árpa Attila lehet, annak ellenére, hogy a producer korábban úgy nyilatkozott: nem tartja igazán jó ötletnek újraindítani a műsort, bár abban ő is biztos volt, hogy a hatalmas nézettség borítékolható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik