Szórakozás

VV4: újabb híresség teszteli a luxusbörtönt

Tóth Gabi énekli a Való Világ főcímdalát Ádok Zolival közösen, sőt még be is költözik a villába.

Mint arról korábban beszámoltunk, rendhagyó módon indul az RTL Klub valóságshow-jának 4. szériája, ugyanis az első napokban televíziós celebektől és botrányhősöktől lesz hangos a villa. Többek között Gáspár Győző, Bea asszony, Benkő Dániel, Voksán Virág és Tóth Gabi is összeköltözik.

Az énekesnő a Reflektor adásában elmondta, bevállalós típus, és mivel egyszer él, szeretne mindent kipróbálni. Így rögtön igent mondott a csatorna felkérésére, és már alig várja, hogy villalakó legyen.

Gabit nem zavarja, hogy reggel kócosan, smink nélkül láthatják majd a nézők, és minden percben kamerák figyelik mozdulatait, hiszen ehhez az argentin dzsungelben, a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsornak köszönhetően már hozzászokott.

A Megasztár egykori versenyzője nem aggódik lakótársai miatt, és mivel nem szeret vitatkozni, ezekből a helyzetekből mindenképp kimarad majd. Gabi a műsornak azt is elárulta, az ő való világa a lehető legtökéletesebb mind magánéletét, mind karrierjét tekintve: boldog párkapcsolatban él, és nemrég lemeze is megjelent.

AJÁNLOTT LINK:

Tóth Gabi Való Világa (RTL Klub.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik