Szórakozás

Bárdosék megküzdenek a házasságukért

A televíziós jelenleg második könyvén, a Love Story-n dolgozik. Szerelmi történetéhez saját tapasztalataiból is merített.

Bárdos az RTL Klub Reflektor című adásában beszélt magánéletéről, korábbi szerelmeiről és arról, hogyan teszik pokollá kapcsolataikat a férfiak, mely most készülő könyvének is egyik fő témája.

A híradósnak sok barátnője volt fiatalabb korában. Így aztán kapcsolataiból okulva megfelelő mennyiségű tapasztalatot gyűjtött. Saját házasságát is úgy próbálja alakítani, hogy mások, illetve saját hibáiból okulva elkerülje a konfliktusforrásokat. Mindeközben pedig saját magával is meg kell harcolnia, annak ellenére, hogy állítja, igazi feminista vált belőle az évek során.

Bárdos elárulta, Máté Krisztával való házassága során számos nehéz és küzdelmes pillanaton mentek keresztül, sokat veszekednek mind a mai napig, ez azonban nem jelenti azt, hogy kevésbé szeretnék egymást. Az elmúlt két-három év azonban különösen nehéz volt a számukra. A televíziósnak meg kell tanulnia beosztania az idejét, mint mondta a legfőbb problémát az okozta, hogy a sok tennivaló, munka, és család mellett alig maradt pár perc szabadideje. Bárdos szerint házassága végül azért menekülhetett meg, mert mind ő, mind pedig Máté Kriszta türelemmel és megértéssel kezelte a hullámvölgyeket.

AJÁNLOTT LINK:

Bárdos András Love Story-ja (RTL klub.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik