Szórakozás

Kitálalt Liptai Claudia édesapja

A férfi szerint a dögös műsorvezetőnek már gyerekként is nehéz természete volt.

Tulajdon apja hozta kellemetlen helyzetbe Liptai Claudiát – írja a Nők Lapja Café. Liptai József a napokban ugyanis azt nyilatkozta különböző lapoknak, hogy lányával már gyerekként sem volt könnyű. Mint mondta, verekedős, nehezen kezelhető fiatal volt, akitől társai is féltek.

A TV2 műsorvezetője és apja között régóta tudni, hogy nagyon rossz a viszony. Liptai pár hónnappal ezelőtt a Napló kamerái előtt mesélt gyerekkoráról, azt állítva, hogy apja borzasztóan bánt vele és édesanyjával. Verte és terrorizálta őket, sőt még az is előfordult, hogy napokra bezárta a szobájába.

A férfi ezzel szemben mindent tagad, sőt azt mondja, minden fordítva történt. A Hot! magazinnak azt mesélte, hogy Claudiát 16 éves korában ő nevelte egyedül, miután édesanyja szerelmes lett egy másik férfiba, és elhagyta a családját. Elmondása szerint ekkor ő volt az, aki reggelit készített, és aki segítette, támogatta Claut mindenben.

A vádaskodás és az újabb családi botrány kirobbanása már csak azért is érdekes, mert a férfit mai napig támogatja anyagilag Claudia, ráadásul ő tudhatná a legjobban, hogy lányának milyen nehézségeken és tragédiákon kellett keresztülmennie az elmúlt hónapokban.

AJÁNLOTT LINK:

Apja szerint hazudik Liptai Claudia (Nők Lapja Café)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik