Szórakozás

Liptai egyszerre több férfit is szédített?

Nem csitul a botrány a vörös démon körül.

A Napi Ász egyik informátora szerint, a botrány szele már régóta benne volt a pakliban Claudiával kapcsolatban, hiszen időről időre sikerül magába szédíteni valakit. A Hot magazin úgy tudja, Liptai már hónapok óta viszonyt folytat egy civil férfival, így vélhetően egy időben több vasat is tartott a tűzben a botrány kirobbanása előtt. A lap szerint ezt a felvetést erősíti az is, hogy a műsorvezető mindent bevetett annak érdekében, hogy a leleplező fotósorozat megjelenjen.

“Szépen hangzik az a magyarázat, amivel befáradt a Frizbi felvételére, mi több, még logikusnak is tűnne, ha a képek elkészültének körülményeit nem ismernénk pontosan. Csupán néhány kérdést vet fel a mostani nyilatkozata. Ha a felelős szerkesztő és közte csupán vállon sírós barátság volt, miért egy mellékutcában találkoztak, és miért hajtottak át egy sötét parkolóba? Ez már csak azért is furcsa, mert a TV2-nél senkinek sem kell titkolnia egy barátságot. Itt csupán arról van szó, hogy Claudia igyekszik előre menekülni a botrány elől” – emlékeztetett Liptai korábbi nyilatkozatára egy közeli ismerőse, aki több kapcsolatkezdeményről is tudomást szerzett a vörös démonnal kapcsolatban.

Liptai korábban Hajdú Péter műsorában azt állította, hogy csupán barátság volt közte és a családos szerkesztő között.

„Éreztem, hogy benne megbízhatok. Éppen úgy, ahogy a többi barátom, ő is segített visszanyerni a hitem, hogy érdemes másnap felkelni, hogy ha nem is lesz jobb a holnap, de más lesz. Egyszerűen úgy, mint a többi barátom vállán, az övén is elsírhattam a bánatom, miközben dolgoztam, és mosolyognom kellett. Tudtam, hogy ő nem fogja a gyengeségemet kihasználni. Ő volt az egyik ember, aki segített, hogy talpra álljak” – mondta Liptai a családos szeretőről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik