Szórakozás

Hová tűnt Daróczi bankkártyája és notesze?

Szerdán tartották a volt kormányszóvivő második hagyatéki tárgyalását.

Mint arról korábban beszámoltunk, Daróczi Dávid édesanyja úgy döntött, nem mond le fia örökségéről, még akkor sem, ha ezzel együtt az adósságokat is neki kell megfizetnie, mert csak így juthat hozzá a néhai kormányszóvivő személyes tárgyaihoz. Azonban egészen addig, amíg ki nem derül, hogy fiuk pontosan milyen cégekben és bankszámlákon tartotta a pénzét, nem hajlandó törleszteni sem az asszony, sem az édesapa, Choli bácsi.

A Stop.hu a Napi Ász értesüléseire hivatkozva azt írja, a szerdai hagyatéki tárgyaláson, ahol a szülők mellett Liptai Claudia ügyvédje is részt vett, újabb cégeket neveztek meg, melyekhez Daróczinak Batizzal közös vállalkozása mellett szintén köze lehetett.

Az édesanya a tárgyaláson elmondta, tisztán emlékszik, hogy a volt kormányszóvivőnek két bankkártyája volt, ám az egyiknek rejtélyes módon nyoma veszett, csakúgy, mint a notesznek, melyben Daróczi a bevételeit és kiadásait írta össze. Az asszony nem hisz benne, hogy csak adósság maradt a fia után, ezért most közjegyző vizsgálja meg az említett vállalkozásokat, ami akár két és fél hónapig is eltarthat. Addig pedig még egészen biztosan nem születik döntés a hagyaték ügyében.

AJÁNLOTT LINKEK:

Eltűnt Daróczi bankkártyája – rejtélyes milliók a háttérben? (STOP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik