Szórakozás

Film készül Daróczi Dávid életéről

Mozifilmmel emlékeznek az egykori kormányszóvivőre. A főszereplők között Csányi Sándor, Fenyő Iván és Gáspár Sándor neve is felmerült.

“Annyi biztos, hogy Daróczi Dávid életéről és végzetes szerelméről fog szólni, amiben természetesen Claudia karaktere is meg kell, hogy jelenjen.”- mondta a Napi Ásznak a forgatókönyvíró.

“A történet nagyrészt valós eseményeken alapul, ugyanakkor természetesen jó adag fikcióval is át kell szőni ahhoz, hogy az izgalmas mai szájíznek megfelelő drámai alkotás születhessen. A szereplőkről egyelőre még nem tudok konkrétumot, de azt hallottam, hogy felmerült – igaz, egyelőre még csak gondolat szintjén – Gáspár Sándor, Fenyő Iván és Csányi Sándor neve is. Azt, hogy Claudia tud-e minderről, nem tudom” – nyilatkozta a napilapnak az író.

Fenyő Iván azt mondta: jólesik neki, hogy gondoltak rá a filmben.

“Erről még véleményem szerint korai bármit is mondanom, már csak azért is, mert engem például még senki nem keresett meg ezzel. Természetesen azonban jólesik és hálás vagyok, ha egy szerep kapcsán valóban gondolnak ránk Sanyival” – nyilatkozta Fenyő Iván színművész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik