Szórakozás

Orbántól kér segítséget Daróczi Dávid édesanyja

Az asszony úgy érzi, csak a kormányfő segíthet neki kideríteni, fia halálának okát.

Daróczi Dávid édesanyja ma sem hisz abban, hogy fia öngyilkos lett, pedig a rendőrségi nyomozás kizárta az idegenkezűséget. A gyászoló anya gyűjti a bizonyítékokat, amit már a Belügyminisztériumhoz és Orbán Viktor miniszterelnökhöz is eljuttatott – írja a Napi Ász.

“Joci már nem tudja magát megvédeni, ezért nekem, az édesanyjának kell ezt megtennem. Akármelyik kapitányságon jártam, sehol sem akartak velem foglalkozni. Mindig máshova küldtek és végül mindig ugyanott kötöttem ki” – mesélte a lapnak Ica néni, majd megmutatta azokat a leveleket, amiket Orbán Viktornak küldött.

“Gyurcsányt többször próbáltam felkeresni, de egyszer sem reagált, sőt a temetésen habár közvetlenül mellette ültem, őszinte részvétét sem nyilvánította nekem. Most az összes bizonyítékot elküldtem Orbán Viktornak. Készségesen álltak rendelkezésemre, és tájékoztattak arról, hogy a Belügyminisztériumnak továbbítják az ügyemet. Hosszú hónapok után úgy érzem: ez az első lehetőség, hogy elinduljon egy átfogó nyomozás” – tette hozzá Ica néni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik