Szórakozás

Angelina Jolie Budapest belvárosában forgat

A Rózsák terén dolgozott szerdán az Oscar-díjas színésznő.

Az Untitled Bosnian War Love Story (azaz Cím nélküli boszniai szerelmi történet) “munkacím” alatt készülő produkció forgatásához lezárták a VII. kerületi Rózsák tere környékét, amelyet háborús díszletté alakítottak összetört, felborogatott kelet-európai autókkal, homokzsákokkal, barikádokkal.

A szerdai felvételeken megjelent Jolie élettársa, Brad Pitt is, aki a múlt héten hozta el Amerikából a legkisebbeket, a kétéves ikerpárt. Az amerikai színész fényképezőgéppel a kezében járkált a helyszínen, megörökítve párját munka közben. Angelina Jolie és Brad Pitt a forgatás szünetében az összegyűlt rajongóknak autogramot is osztott.

Jolie – aki nem játszik saját filmjében – Zana Marjanovicot választotta a női főszerepre. Mint a 27 éves bosnyák színésznő a szerep elnyerésekor elmondta: a forgatókönyvet “mesésnek” tartja, és már alig várja a közös munkát egy ilyen “nagy színésznővel és humanistával”, mint Jolie.

A szerelmi dráma további szereplői Goran Kostic (Az ember gyermeke, Elrabolva), Branko Djuric (Senki földje) és Rade Serbedzia (Batman – Kezdődik!, Mission Impossible II.).

Clint Eastwood – aki két éve az Elcserélt életekben rendezte Jolie-t – a minap lezajlott Torontói Filmfesztiválon örömmel kommentálta, hogy a színésznő a kamera mögé állt. Mint mondta: “Jolie nagyon intelligens lány, nagyon okos és kitűnő a munkamorálja. Biztos remekül megy majd neki. Alig várom, hogy lássam, mit csinált.” Veterán rendezőként pedig azzal a tanáccsal látta el, hogy “aludjon többet, mint a színészei”.

A magyarországi munkálatok után a forgatás Boszniában és Szerbiában folytatódik tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik