Szórakozás

A Brad Pitt házaspárt konyhán keresztül csempészték be a pesti étterembe

Angelina Jolie és Brad Pitt a legnagyobb titokban érkezett vasárnap kora este a Nobu étteremlánc budapesti megnyitójára.

Brad Pitt és Angelina Jolie mindenkit kicselezve jutott be a helyszínre. A Bors úgy tudja, hogy a konyhán keresztül, jóval a megadott időpont előtt csempészték be a sztárpárt, majd még a nagy dínomdánom megkezdése előtt ugyanolyan észrevétlenül távoztak, mint ahogy érkeztek.

– Az étterem különtermében falatoztak, amelyet egy kisebb kordonnal választottak le. Tízfős társasággal ültek egy asztalnál, Robert De Niróval és az étterem névadójával, Nobuval. Szívmelengető volt látni, hogy Jolie mindvégig Pitt hátát simogatja – mondta a Borsnak az egyik vendég.

– Ez az első alkalom, hogy Budapesten járok, de nagyon jól érzem itt magam. A budapesti Nobu pedig nagyon tetszik, nekem a tőkehal a kedvencem, de remélem, hogy Nobu szan meglep valami különlegességgel, mint mindig – nyilatkozta Robert De Niro, Nobu szan pedig hozzátette, biztos benne, hogy sikeres lesz a budapesti éttermük.

– Nagyon élvezem a budapesti életet, szabadidőmben rengeteget sétálok és motorozom a városban – nyilatkozta Jeremy Irons, hollywoodi sztár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik