Szórakozás

Ötös ikreket vár egy leszbikus ausztrál nő

A leszbikus párt egy amerikai spermadonor segítette.

Keevers 21 éves partnerével, Rosemary Nolannal döntött úgy, hogy a közösen nevelt egyéves kislányuk mellé még egy gyermeket vállalnak. Vágyuk megvalósításában a leszbikus párt egy amerikai spermadonor segítette: az egyetemista fiú az első gyermek, Lilly biológiai apja is.

Az öt magzatot egy általános vizsgálaton fedezték fel. “Az orvos annyira elsápadt, hogy attól tartottunk, valami nagy baj van” – meséli Keevers. De az orvosok megállapították: a kicsik szívverése erős, a babák nagyobbak, mint általában az ötös ikrek.

A pár elmondása szerint a gyerekek apját elsősorban jó fogai, éles látása és magas intelligenciahányadosa miatt választották ki. A férfival szerződésben egyeztek meg, hogy nem tűnik fel az életükben. Az Ausztráliából és Írországból származó anyákat azonban családjaik mindenben támogatják.

Az ír Nolan elmondta, édesapja korábban kétségbe volt esve, hogy lánya szexuális orientáltsága miatt nem lehetnek unokái. “Most megmutathattam neki, hogy lehetséges: két nő, hat gyerek!” – viccelődött a lapnak a büszke anya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik