Szórakozás

Pákónak tojás fröccsent a fején élő adásban

Karda Beának és a Didikirálynak a Mokka című műsorban tojást kellett csapniuk saját homlokukhoz. Bevállalták...

– Mi Somogy megye megyeszékhelye: Kaposvár vagy Pécs? – tette fel Tvrtko a villámkérdést a Mokkában Pákónak, aki még egy kicsi gondolkodási időt is nyert, hiszen a műsorvezető megismételte a kérdést.
– Pécs! – felelt Pákó és már csapta is a tojást fekete üstökéhez, amelyet a műsorvezető hozott neki rossz válasz esetén. Fröccsent a sárga lé minden irányba, ahogy Karda Bea esetén is. Az Afrikai Egyesült Államok fővárosát firtató kérdésre rögtön Guineát felelt, amiért neki is saját visszakézből járt a tojás.

Vujity Tvrtko és Demcsák Zsuzsa itt már nehezen tudta megőrizni műsorvezetői hidegvérét.
– Atyaúristen, gyerekek! – dőlt hátra fejét csóválva Tvrtko – Nem is vagytok kíváncsiak a helyes válaszra, ugye? Nekem nincs is több kérdésem, lesz egy műsor a TV2-n, nézzék meg, mert betegre röhögik magukat.

Pákó még utoljára kapott egy mentőövet is, hogy bizonyíthasson: a Mokka műsorvezetője megkérte, mondjon legalább egy Karda Bea slágert, ám Pákó némi rögtönzött éneklésen kívül nem sokra jutott és végül Karda Bea húzta ki a pácból. A riport után azonban minden rendbe jött: sztárjaink megszárítkóztak és Tvrtko is gyorsan pótolta az otthoni tojásokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik