Közélet

Pákóval együtt drogozott Stohl Buci?

Egyre szövevényesebb Stohl András (44) drogügye. A Blikk információi szerint Lapite Oludayo, alias Fekete Pákó együtt kábítószerezett.

Budapesten több nigériai csoport működik, amely kábítószer-bűnözésből él. Mint ismert, április 11-én, Debrecenben egy Diószegi úti privát partin egy drograzzia alkalmával előállították a „didikirályt” is, mivel a gyorsteszt, majd később a vérvizsgálat is azt mutatta, hogy kábítószert fogyasztott – írja a Blikk.

Mivel a sztárvilágban szigorúan bizalmi alapon, ajánlásokkal működik a kokain beszerzése, a gyanú szerint olyan személy teríti az anyagot, aki maga is közöttük mozog.

Fekete Pákó drogügyében egyébként gőzerővel folyik a nyomozás a debreceni rendőrkapitányság vizsgálati osztályán kábítószerrel való visszaélés bűntette miatt. Ha bebizonyosodik, hogy terjesztő is volt, komoly börtönbüntetésre számíthat.

Jelenleg a Pest megyei nyomozók vizsgálják, hogy kapcsolatba lépett-e egymással Stohl és Fekete Pákó. Ellenőrzik híváslistáikat, s tanúk meghallgatásával arra is választ keresnek, megfordultak-e partikon vagy szórakozóhelyeken együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik