Szórakozás

Fekete Pákó: “Tengerparton fogok szexelni”

"Nem pornót forgatunk! Én egy jó szeretkezésre gondoltam esténként a csillagos ég alatt vagy amikor lemegy a nap..." - mondta a nigériai származású rapper.

“Szeptemberben elviszem a párom és a kisfiam egy közös nyaralásra, aminek az úti célja ezúttal Egyiptom lesz. Ki akarjuk próbálni az ételeket, a táncot, a kultúrát, a hagyományokat és ahogy beszélnek… Ilyen melegben mindenképp a tengerpartot vesszük majd célba, ahol ellazulunk, szeretkezünk és feltöltjük a kapcsolatot” – mondja Pákó, aki persze nem a gyerek előtt akarja behatóbban tanulmányozni az asszonyt.

“Mindenképp visszük magunkkal a bébiszittert, mert nem szabad, hogy a gyerek a szeretkezéseket lássa: addig elsétálgatnak a játszótéren vagy a városban. Afrikában olyan törvény nincs, hogy nem szeretkezhetsz nyilvánosan, a tengerparton azt csinálsz, amit akarsz.”

Pákó persze nem a fürdőzők előtt élné meg a legintimebb pillanatait, ennél azért romantikusabb módját keresi az örömszerzésnek. “Nem pornót forgatunk! Én egy jó szeretkezésre gondoltam esténként a csillagos ég alatt vagy amikor lemegy a nap… Meg kell várni azt a pillanatot, ami a legromantikusabb.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik