Szórakozás

Bódi Sylvi nem tudja, meddig bírja Viktor nélkül

A gyönyörű modell kedvese 2 hónapja Hongkongban dolgozik.

Bódi Sylvi hónapok óta csak telefonon és e-mailben tudja tartani a kapcsolatot barátjával, ráadásul úgy tűnik, hogy ez egy jó darabig még így is lesz. A szintén modell fiú ugyanis csak 2-4 hónap múlva tud újra Magyarországra jönni, most Hongkongban dolgozik.

Sylvi a Velvetnek elárulta, így hogy Viktorral távkapcsolatban élnek, csitult a kezdeti lángolás, és hogy ez meddig tart még, ők sem tudják. „Nem ugyanaz már a lendület, két hónap után csitult. Nem beszélünk naponta negyvenhét alkalommal, és nem váltunk ezer e-mailt. Épp ezért óvatosan nyilatkozom, mert ki tudja, mikor lesz vége”.

A modell nem tudott kiutazni még szerelméhez, mint mondta, rengeteg munkája van, és egyelőre nem tudja, hogyan jutna ideje Viktorra.

„Csináltam egy hoszteszügynökséget, azzal is nagyon sok dolgom van, de ott van a modelliskolám, én magam is dolgozom modellként, és szükség van rám a Sugarbirdnél is. Persze mellette nekem is vannak barátaim, családom és egy háztartás, amit vezetek” – vázolta napi teendőit a modell.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik