Szórakozás

Bódi Sylvi tanítónőnek állt

A modell elhatározta, igazi nőket farag modelliskolája növendékeiből, akiket kedvenc sportja, a wakeboard által tett próbára.

A szexi tanító néni és diákjai igencsak felforrósították a hangulatot a Balaton partján, főleg amikor a jóképű wakebordosok nyakában és hátán hasították a vizet.

„A lányok életükben először találkoztak ezzel az extrém sporttal, ezért eleinte csak egy-két potya körre neveztek be. A wakeboardos fiúk ugyanis nagyon jó kondiban vannak, így simán felkapták a hátukra és a nyakukba a csajokat, akik ezt nagyon élvezték. Sokan közülük amúgy elég ügyesek voltak, főleg, akik már snowboardoztak is, többen azonban nem voltak elég kitartóak” – kezdte Sylvi, aki először mutatkozott be wakeboard-oktatóként.

Bódy Sylvi három éve űzi ezt a sportágat. A modell szerint a mai lányok elég lusták, nem szánnak időt és energiát a sportra, pedig a jó alak nemcsak adottság kérdése, bizony meg is kell dolgozni érte. A wakeboard remekül formálja a kart, a popsit és a lábat is. Remélem, sikerült megszerettetnem velük ezt a sportágat – mondta Sylvi.

Ajánlott videó