Szórakozás

Bódi Sylvi meztelenül pózolt a tökéletes pasival

A gyönyörű modell és Veréb Viktor között izzott a levegő.

Bódi Sylvi a napokban boltokba kerülő erotikus és kissé provokatív naptárjának lapjain pózol a számára ideális kinézetű pasival. Viktor ugyanis sármos, latinos kinézetű és tökéletes teste van. A két modell már többször találkozott egymással különböző divatbemutatókon, de ez az első közös munkájuk.

„Viktor jóképű, sármos és az alakja is tökéletes. Nem véletlenül tettem annak idején az arcképét egy Sugarbird pólóra, ahol a kollekció lényege az volt, hogy a kedvenc dolgaim kerüljenek az egyes darabokra. Hát én rátettem a kedvenc pasim képét” – mesélte nevetve a gyönyörű modell.

Sylvi és Viktor már a fotózás kezdetén azonnal egy hullámhosszra került, a fotózáson izzott körülöttük a levegő.

„Meglehetősen extrém helyzetbe kerültünk, hiszen azok után, hogy megismerkedtünk, rögtön anyaszült meztelenül pózoltunk egymáson. Ez a szituáció még nekem is új volt. De hamar felforrósodott a hangulat a műteremben. Madonna dögös számait hallgattuk, amelytől még inkább izzott a levegő. Egyáltalán nem kellett megjátszanunk magunkat, és ez szerintem a képeken is látszik. Akkor kialakult köztünk valami, aztán a Balaton Soundon együtt lógtunk és elcsattant az első csók is. Ám Viktor keresett divatmodell, és külföldön kapott munkát, így most leginkább csak telefonon tartjuk a kapcsolatot” – árulta el Sylvi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik