Szórakozás

Bódi Sylvi bugyiját is leperelik

Botrány Bódy Sylvi modelliskolájában! Egy szülő ugyanis azt állítja, hogy Sylvi hatalmas karriert ígért kisfiának, ám ebből nem lett semmi konkrétum, ez pedig lelki válságba sodorta a gyermeket.

“Amikor ez történt, én külföldön tartózkodtam” – kezdte a tájékoztatást Sylvi. “Nagyon szeretek tanítani, megtanítom a diákoknak például, hogy hogyan mozogjanak a kamerák előtt” – mondta a Reggeliben, és hozzátette azt is, hogy az ügyről igazából segítője, Attila tudna többet mondani, hiszen ezt ő szervezi nekik.

“Az anyuka már kétszer is megjelent, azzal a céllal, hogy még a bugyit is leperli Sylviről” – erősítette meg Attila a hírt. Azt is elmondta, hogy ők igazából azokkal foglalkoznak, akik igénybe veszik az iskola szolgáltatását. Körülbelül 200 hallgatója van a modelliskolának.

Attila és Sylvi is egyet értett abban, hogy nagyon sok szülő saját vágyait ülteti bele gyermekébe. “Nagyon szeretek tanítani, mindig izgatott vagyok előtte. Rögtön észreveszem, hogy kiben van fantázia, tehetség. Mi elsősorban nem a tízéves korosztállyal foglalkozunk, hanem inkább a 15 felettiekkel. Találunk igazi gyöngyszemeket is. Ez nem azt jelenti, hogy menedzseljük őket, hanem követjük az útjukat. Attól, hogy valaki elvégzi ezt a tanfolyamot, még nem garantált, hogy modell vagy celeb lesz” – nyilatkozta Sylvi, aki olykor kíváncsian megkérdezi növendékeitől, hogy miért is jelentkeztek az iskolába. Sokszor hallja azt, hogy az édesanyja szerette volna, ha beiratkozik. Pedig szerinte ez nem valódi motiváció. “Ha valaki önbizalmat akar, ki akarja magát próbálni, az a valós motiváció” – mondta Sylvi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik