Szórakozás

Falusi Mariann: elsötétült a világ

Az énekesnő elmondása szerint nem minden úgy történt rosszulléte napján, ahogyan azt az újságok korábban megírták.

Mint arról korábban beszámoltunk, Falusi Mariannt súlyos tünetekkel, kétszázas vérnyomással és infarktusgyanúval vittek el a mentők abai koncertjéről. A Pa-Dö-Dő énekesnője a koncert utolsó harmadában már nem érezte jól magát. A közönség nem érzékelte a bajt, de Mariann a fellépés közben többször hátrafordult a zenekarához, és a szemével jelzett.

“Felugrott a vérnyomásom és nagyon megijedtem, de nem volt szívinfarktusom, szívritmuszavar okozhatta a rosszullétemet és elsötétült a világ” – kezdte Falusi Mariann a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén.

“Boldog vagyok, mert meghatódtam azon, hogy mennyien szeretnek és aggódtak értem. Egy szívszanatóriumba kerültem, ahol a legmélyrehatóbb vizsgálatokat végezték el rajtam, de makkegészséges vagyok! Nem eszek sokat, de folyton. Én inkább azt mondom, hogy nem is vagyok kövér, csak alacsony. De ez egy intő jel volt így 50 felett és úgy döntöttem, hogy nem fogyókúrázni akarok, hanem életmódot váltani! Minden adatomat megmérték, most 126 kiló vagyok, kitartó leszek és egy év alatt 35-40 kilót szeretnék leadni. ” – árulta el az énekesnő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik