Szórakozás

Falusi Mariann összeesett egy Pa-Dö-Dő-koncert után

Az énekest súlyos tünetekkel, kétszázas vérnyomással és infarktusgyanúval vittek el a mentők. Az orvosok sürgős életmódváltást és fogyást javasolnak neki.

Falusi Mariann szervezete nem bírta a hajtást, szombat este összeesett egy fellépés után. A sztár és csapata Abán lépett fel, ahol az énekesnő a koncert utolsó harmadában már nem érezte jól magát. A közönség nem érzékelte a bajt, de Mariann a fellépés közben többször hátrafordult a zenekarához, és a szemével jelzett, de a színpadon állók nem tudták értelmezni a segélykérést.

– Még sosem láttam ilyen kiszolgáltatott állapotban Marit. Azt hittem, ott hal meg. De hozzáteszem, nem hiszek a betegségekben, ezért biztos vagyok benne, hogy a Magyar Dal Napjára és a gyereklemezünk megjelenésére újra talpon lesz. Szükség van rá! – mondta a barátnőjéért aggódó Lang Györgyi.

Mariann a hírek szerint súlyos vérnyomásproblémákkal küzd, ami azért is veszélyes, mert szeretett édesapját szintén hasonló betegség miatt vesztette el. A valószínűleg örökletes szívprobléma komoly gondot okozhat a túlsúlyos énekesnőnél, ezért az orvosok szerint a gyors kezelések mellett azonnali életmódváltásra van szüksége.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik