Szórakozás

Falusi Mariann megszökött a kórházból

A Pa-Dö-Dô énekesnője képtelen három napnál tovább pihenni.

Mint arról már korábban beszámoltunk, az énekesnőt súlyos tünetekkel, kétszázas vérnyomással és infarktusgyanúval vitték el a mentők abai koncertjéről.

A Bors információ szerint Falusi az orvosi tanács ellenére, saját felelősségére szerda hajnalban elhagyta a nógrádgárdonyi szanatóriumot, és Budapestre utazott, hogy a Klub Rádió élő adásában beszélgethessen a hallgatókkal és állandó partnerével, Lang Györgyivel.

„A vizsgálatok kiderítették, hogy nincsen szervi bajom. Persze nagyon megijesztett a vérnyomáskilengés. Értem az orvosokat, felfogtam, hogy mostantól másképp kell élnem. A munkaterápia például jó ötletnek tűnik. Azért majd megpróbálok pihenni is, de nem a közeljövőben, mert rengeteg kötelezettségem van. A hétvégén a Magyar Dal Napján lépünk színpadra, majd a gyermeklemezünket kell népszerűsítenünk, de megígértem a dokiknak, hogy a pihenésre is szakítok időt. Györgyivel néhány napra gyógyszállóba költözünk, utána pedig a pa-dö-dős csapattal Egyiptomba utazunk” – mesélte a lapnak Mariann.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik