Szórakozás

300 ezer dollárra perlik Pamela Andersont

Visszakérik az előre kifizetett honoráriumot a Miss Ukrajna - 2010 szépségverseny szervezői és támogatói Pamela Andersontól.

A Miss World világszépe verseny küszöbéül szolgáló ukrajnai országos szépségverseny szombati döntőjén az amerikai kebelcsoda mellett Ornella Mutti és Elizabeth Hurley is jelen volt, akik hírnevükkel voltak hivatottak emelni az esemény színvonalát. A sztárvendégeknek szerződéses kötelezettségeik szerint a zsűrizésen túl fogadásokon kellett megjelenniük, és előre lekötött interjúkat adniuk – természetesen az előre kialkudott honorárium fejében.

Az olasz és az angol színésznő mindennek eleget is tett. Pamela Anderson azonban annak ellenére nem jelent meg a díjkiosztó gála utáni bálon, és hanyagolta el egyúttal az országos televíziós csatornának adandó exkluzív interjúját, hogy mindezért már előre felvette a vendégszerepléséért járó 300 ezer dollárt.

Az esemény főtámogatója, az Ukrán Lóversenyszövetség elnöke ezért úgy döntött, hogy bírósághoz fordul, és szerződésszegés címén visszaköveteli az előre kifizetett tiszteletdíj teljes egészét a verseny ideje alatt is látványosan fennhéjázó, két lábon járó amerikai szilikonreklámtól.

A Miss Ukrajna 2010 szépségversenyen egyébként a 20 éves odesszai Jekatyerina Zaharcsenko érdemelte ki a királynőnek kijáró koronát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik