Szórakozás

Tovább gyűrűzik az implantátum-botrány

Anett melle gennyesedik, Ildikó a műtét óta tíz kilót fogyott. A modell Fülöp Magdolnával együtt visszakéri a műtét árát.

A táncbajnok Fülöp Magdolna azért fordult a nyilvánossághoz, mert békés úton nem tudott megegyezni a Kontúr Klinikával. Mint arról korábban beszámoltunk, a modell és párja egymillió forintot adott át dr. K.-nak, de a mellimplantátumot végül nem a műtéttel megbízott orvos ültette be, ráadásul a szilikon szennyezett volt.

Magdi szeptember elején egy másik klinikán ismét kés alá fekszik. Ezt tervezi Ildikó és Anett is.

„Ugyanazokkal a tünetekkel küzdök, mint Magdi. Szúr a mellem, ráadásul nekem a hajam is hullik és ég a bőröm. A műtét óta fogytam tíz kilót, lassan nem ismerek magamra a tükörben. Számlát nem kaptam a 650 ezer forintról, ráadásul hitelből fizettem a műtétet. Kivetetem az implantátumot, most már nem szépészeti műtétről van szó, hanem az életemről” – panaszkodott a fiatal nő.

Anett májusban feküdt kés alá, 750 ezer forintért. Számlát ő sem kapott, viszont a műtét után egy hónappal a bal mellén egy hosszú horpadás keletkezett.

“Pár napja úgy érzem, hogy a jobb mellem implantátuma megrepedhetett. Egyre nagyobb fájdalmaim vannak, három napja gennyesedik is. Vissza szeretném kapni a pénzem, ha máshogy nem megy, pereskedem”- mesélte Anett.

Ajánlott linkek:

Ildikó: az életem a tét!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik