Szórakozás

Bódy Sylvi modelliskolája csak pénzlehúzás?

Vörösné Nóra kiborult, mert fia előtt meglebegtették a modellkarrier lehetőségét, ám amikor kiderült, nem tudnak sok tízezer forintot fizetni, elhajtották őket.

Sylvi modelliskolája válogatást hirdetett Siófokon három és huszonhét év közötti fiatalok számára. Azt ígérték, Nánási Pál a helyszínen képeket készít a sikeres résztvevőkről és elindítják a karrierjüket – kezdte Vörösné.

„A válogatás után felhívtak telefonon, hogy Olivér az egyik tuti befutó, nagy karriert jósolnak neki a modellszakmában, és vigyem vissza a gyereket további beszélgetésekre. Hihetetlenül boldogok voltunk! Aztán másnap, egy szombati napon jött a hidegzuhany. Felhívtak a modelliskolából fél egykor, hogy este nyolcig fizessünk be hetvenötezer forintot, majd akkor beszélhetünk a továbbiakról Olivérrel kapcsolatban. Mondtam, hogy most nincs ennyi készpénzünk. Mire az volt a válasz, hogy bankkártyával is lehet fizetni, és egy hónap múlva szükséges még további százkilencvenezer forint. Ha a gyerek elvégzi az iskolát, talán havi egy munkát kaphat. Nem tudtuk az összeget kifizetni, ápolónő vagyok, nem keresek annyit. Közölték, hogy akkor Olivér ne jöjjön többet. Amikor megkérdeztem, miért nem mondták előre, hogy ennyit kell fizetni, és akkor a gyerek nem éli bele magát, az volt a válasz, hogy a pénz az ő belső ügyük” – mondta el az édesanya.

Az asszony most arra készül, hogy beperli Bódi Sylvit a történtek miatt, mert szerinte tönkretett egy gyereket.

Sylvi és a modelliskola vezetője is értetlenül áll a történtek előtt.

„Nem értem, hogy mire perel, hiszen igénybe sem vette a szolgáltatásainkat. Amit mi ígérünk, azt be is tartjuk. Minőséget kínálunk, erre igen nagy nevek nyújtanak garanciát, mint például Nánási Pál. Egyébként soha nem ígértük, hogy Nánási ott lesz a válogatáson. A minőségnek pedig ára van. Igaz, nem hatszázezer forint, ahogyan azt korábban mondták, hanem csak háromszázharmincezer forintba kerül egy tanfolyam” –mondta el Varga Attila, a modelliskola vezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik