Szórakozás

Pornóval szórakoztatták a vasútállomáson várakozókat

A plazmaképernyőn reklám helyett meztelenkedés ment.

Pár pillanatig erotikus jeleneteket nézhettek azok, akik részt vettek a romániai Szörényvár euro-állomás átadásán. A vasútállomáson található plazmaképernyő reklámok megjelenítésére hivatott, ám az átadáson erotikus filmből kivágott jelenteket szemlélhettek a résztvevők. Sokan elképedtek, másokat szórakoztatott az egyesek szerint nem véletlenül becsúszott filmecske.

Előbb egy meztelen nő sétál és öltözik fel többek előtt, majd egy pár szexuális aktust mímel. Ezek a képkockák éppen az átadás pillanatában futottak az állomás plazmaképernyőjén, az utasok nagy megrökönyödésére. “Nem szép…Ezt látja a fiatalság…az
Isten orgiája” – mondta egy idős asszony. “Ez természetes. Azt hiszem, hogy ez olyan film, ami megmutatja a mindennapok valóságát” – véli egy másik helybéli.

A kivitelező vállvonogatás közepette adott magyarázatot. Azzal érvelt, hogy az egész csomagot ő a szoftverrel együtt kapta, és fogalma sem volt a film létezéséről. “A kiszállító cég…nekem nem volt más filmem. Én tényleg nem néztem meg. Sajnálom, nem is tudtam róla.”, nyilatkozta Trandafir Giuca, a kivitelező cég vezetője.

A filmet rögtön törölték a lejátszólistáról. A kivitelező nem zárja ki azt a lehetőséget sem, hogy a filmet valaki szándékosan készítette a belső körökből, hogy az majd pont akkor fusson a képernyőn, mikor a hatóságok és az újságírók megjelennek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik