Szórakozás

Kitálalt Daróczi testvére

B. Attila, a volt kormányszóvivő egyik féltestvére azt állítja, édesanyja összevissza hazudozik róluk, ami mélységesen felháborítja és bántja a fivéreket.

Ica néni pár hete árulta el a Blikknek, hogy Daróczinak két idősebb fiútestvére is él valahol az országban. Akkor úgy fogalmazott: nem volt más választása, mint elmenekülni a móri cigánysorról gyermekei nélkül, hogy új életet kezdjen.

„Semmit nem tudtunk az anyánkról mindaddig, amíg 16 évesen fel nem kutattam őt. Nem mi tűntünk el a szeme elől, ő nem keresett bennünket, tehát nem is tartotta velünk a kapcsolatot, ahogyan állítja. Azután sem alakult ki normális anya-fia viszony közöttünk, miután rátaláltam… Dávidot néhány évvel ezelőtt kerestük meg a bátyámmal, de miután anyánkkal három találkozás után összevesztünk, tőle is teljesen elszakadtunk” – mondta a volt kormányszóvivő fiatalabbik testvére, Attila.

Ica néni bevallotta, hogy Joci állt a legközelebb szívéhez az összes gyereke közül. Tíz évig éltek együtt, az utolsó másfél évében is mindennap találkoztak.

„Neki én voltam a támasza, ő meg az én mindenem. Büszke vagyok rá, mert a csillagokig emelkedett. Hiába volt Jocinak három féltestvére és egy édes húga, nem tudott velük olyan szoros köteléket kialakítani, mint velem, és én sem tudok olyan szorosan kötődni a többi gyerekemhez, ahogyan hozzá” – mondta a gyászoló édesanya, aki másik két fiáról csak kurtán beszélt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik