Szórakozás

Volt kedvese viszi Daróczi üzletét

A mai napig egykori közös cégük ügyeit intézi Daróczi Dávid volt menyasszonya.

A Blikk megtudta, hogy a Csilla nevű hölggyel nem sokkal azelőtt szakított az egykori kormányszóvivő, hogy összejött Liptai Claudiával. Csillát imádta Daróczi, ő volt a nagy szerelem az életében – legalábbis ezt állítja az üzletember édesanyja, Ica néni.

Csillát Daróczi is menyasszonyának ismerte el nyilvánosan egy interjúban: „Van menyasszonyom, öt éve élünk együtt, de ez a munka nem kedvez a családalapításnak. Mindig készenlétben kell állnom, hét végén is. Este, amikor hazamegyek, annyira fáradt vagyok, hogy fél óra múlva elalszom” – mondta a volt kormányszóvivő, aki az interjú után fél évvel szakított kedvesével, mert nem volt elég ideje menyasszonyára.

„Csilla okos nő volt, az ilyeneket szerette, ismerte el Joci. A kisfiam mégis belátta, hogy boldogtalan így a párja. Eldöntötte, hogy elengedi Csillát, akivel közös vállalkozásba is kezdtek, társa csinálta meg a cég alapításához a papírokat, s a vállalkozás tudomásom szerint a fiam halála után is megmaradt. Csilla tartja a kapcsolatot Joci barátaival, és Cholival is beszél néha” – mondta Ica néni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik