Szórakozás

Pénteken minden kiderül: Paul újra jósol

A német válogatott eddigi összes meccsét helyesen megjósoló polipot a döntőről is "megkérdezik", amennyiben nem lesz túl fáradt.

Az akvárium szóvivője szerint számukra a németek mérkőzése fontosabb, és Pault csak akkor kérdezik meg a spanyol-holland meccsről, ha úgy látják, hogy még éhes, és ha nem fáradt el túlságosan. “Nem akarjuk túlságosan leterhelni” – mondta a szóvivő.

A polipjóst a 2008-as Európa-bajnokság kezdete óta kérdezik meg a német csapat várható szerepléséről a világversenyeken. Eddig mindössze egyszer tévedett, az Eb-döntőben a német győzelemre tett, de a spanyolok nyertek. A dél-afrikai világbajnokságon azonban egyelőre tévedhetetlennek bizonyult. Előre jelezte a német győzelmeket Ausztrália, Argentína, Anglia és Ghána ellen, illetve megjósolta azt is, hogy hazája válogatottja kikap a csoportkörben Szerbiától, és az elődöntőben a spanyoloktól.

Az utóbbi 1:0-s vereség után a szurkolók dühe egyébként Paul ellen irányult, és már megjelentek az interneten különböző receptek, amelyek a válogatott feletti bűvös hatalmáért büntetésül különböző ételekbe használnák fel a nyolclábú tengeri lényt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik