Szórakozás

A rivális polip a németeket választotta

A norvég polip a bergeni akváriumban tétovázás nélkül a németek szerda esti győzelmét jelezte a spanyolok ellen, vagyis pont az ellentétét Paul "tippjének".

Asgeir-ral szemben Paul, az orákulumként híressé vált oberhauseni polip kedden a spanyolok győzelmét jósolta a szerdai esti elődöntővel kapcsolatban a német szurkolók nagy bánatára. Ahogy a korábbi öt esetben, ezúttal is két kocka alakú, kagylóval megtöltött műanyag dobozt eresztettek le hozzá, hogy motiválják: az egyiken a spanyol, a másikon a német zászló volt. Eddig minden alkalommal jól “tippelte” meg Paul a németek világbajnoki meccseinek kimenetelét, a győzelmeket ugyanúgy, mint az egyetlen vereséget a szerbek elleni csoportmérkőzésen.

Asgeir esetében más módszert alkalmaztak a bergeni akvárium gondozói, ők nem csalogatták kagylókkal, csupán egy német és egy spanyol zászlócskát eresztettek le a vízébe, mire a norvég polip hezitálás nélkül megragadta a német lobogót, vagyis a jóslások értelmezői szerint jelezte, hogy a németek jutnak be a döntőbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik