Szórakozás

Félrelépő-körkép a vébé sztárjairól!

Az angol focisták a leginkább hajlamosak a félrelépésre. Míg a védők nemcsak a kaput, de a házasságukat is őrzik, addig a csatárok és a középpályások szívesen kacsintgatnak másfelé.

John Terryről, az angol hátvédről a közelmúltban derült ki, hogy megcsalta nejét, ám mindezt úgy, hogy egyben el is csábította egyik csapattársa, Wayne Bridge barátnőjét. A szintén angol Ashley Cole 2010-ben vált el feleségétől, a Girls Aloud énekesnőjétől, Cheryl Cole-tól, többek között azért, mert a feleség megunta, hogy férje rendszeresen más nőkkel hentereg. Frank Lampardot 2009-ben dobta ki a menyasszonya, miután megtudta, hogy az angol középpályás focista kétszer is megcsalta.

A vébétől korán búcsúzó francia válogatott tagjai, szintén nem a hűség szobrai. Thierry Henry felesége 2007-ben adta be a válókeresetet, miután pikáns képeket és üzeneteket talált férje telefonjában. Sokkal nagyobb volt a botrány akkor, amikor kiderült, hogy a francia csapat középpályása, Franck Ribéry egy kiskorú prostituálttal feküdt le. A focista végül szerencsésen megúszta a történteket, és a házassága sem ment tönkre. A francia csatár, Nicolas Anelka hónapokon keresztül csalta a feleségét egy eladóval, míg a portugál Deco egy Brazília elleni meccs után két nővel is lefeküdt, akik közül viszont egyik sem a felesége volt. Pechére ezt egy biztonsági kamera is rögzítette.

A holland csatár, Robin Van Persie még 2005-ben került kellemetlen helyzetbe, amikor 2005-ben nemi erőszak miatt letartóztatták. Az akkor 21 éves focistát egy rúdtáncos nő vádolta meg nemi erőszakkal, mint később kiderült, alaptalanul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik