Szórakozás

Évekig elhúzódhat Stohl ügye

A nagy kérdés az, két év vagy öt év vár a színművészre?

Ha bebizonyosodik, hogy Kaincz Pálnak, a baleset legsúlyosabb sérültjének maradandó egészségkárosodást okozott a május 8-án történt csattanás, amelyben nyílt combcsonttörést szenvedett, öt év szabadságvesztésre ítélhetik Stohl Andrást. Alapesetben a gondatlanságból okozott súlyos testi sértésért két évet kaphat.

A Blikk információi szerint ez nem mostanában fog eldőlni. Ugyanis, ha Pali bácsi változó egészségi állapota miatt csak évek múlva lehet kétséget kizáróan állást foglalni, akkor addig nincs döntés.

„Egy 77 éves sérült esetében az eljárás alatt elkészült orvos szakértői vélemény nem biztos, hogy megállja a helyét néhány hónap múlva is. Közvetve a testmozgás hiánya, az idős ember életvitelének megváltozása ugyancsak komoly problémákat okozhat. A stressz miatt akár daganatos megbetegedések, a mozgáshiány miatt akár érrendszeri problémák léphetnek fel. Ezek, úgy gondolom, bizonyíthatóan összefüggésbe hozhatók a bíróságon is a súlyos sérülést okozó balesettel” – fejtette ki egy igazságügyi szakértő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik