Szórakozás

Előkerült Daróczi titkos szeretője?

Kiderült, ki az a nő, aki Daróczi Dávid temetésén csendben, a tömegben meghúzódva gyászolt, s azóta is csak esténként látogat ki a temetőbe.

Nóra állítása szerint négy éve volt közeli kapcsolatban a tragikus hirtelenséggel elhunyt férfival, ami azt jelenti, hogy akkor is gyakran találkoztak, amikor Daróczi a nyilvánosság előtt már Liptai Claudia párja volt.

„Eleinte csak barátkoztunk, telefonon beszéltünk, kirándulni jártunk, de elmélyültek az érzéseink. Dávid mellettem, egy vidéki kis házban megbújva önmaga lehetett. Engem nem kellett öltönybe bújva elegáns éttermekbe hordani, külföldi nyaralásra vinni. Szalonnát sütöttünk, pólóban heverésztünk, és önfeledten szerelmeskedtünk. Sőt ha együtt mentünk valahová, gyakran direkt nem hagytam fizetni a számlát, mert nekem nem a pénze kellett” – mondta a székesfehérvári lány.

Mint mondja, Daróczi végig tartotta vele a kapcsolatot, sőt hetente egyszer-kétszer találkoztak, és le is feküdtek egymással. Állítása szerint Claudia is tudott róla, hiszen egyszer lebuktak Dáviddal.

Nóra most azért fedte fel titkait, mert biztos benne, hogy valami nem tiszta Daróczi halála körül. Elképzelhetetlennek tartja, hogy szerelmi bánat miatt lett öngyilkos a férfi, ezért azt szeretné, ha újra nyomozás indulna kedvese halála miatt.

„Végig tudtam: hamar kiábrándul Claudiából, és igazam lett, hiszen halála előtt pár nappal randit beszélt meg velem. Azt mondta, az interneten kinézett egy jó kis helyet, ahová hétfőn elmegyünk együtt bowlingozni. Ilyet nem csinál, aki öngyilkos akar lenni! – zokogott a lány.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik