Közélet

Daróczi halálügyében Orbán Viktor segítségét kérik

Daróczi édesapja szerint Orbán Viktor az egyetlen ember, aki megoldást hozhat a rejtélyes halálügy kivizsgálásában.

Choli bácsi nem bízik a magyar rendőrségben, mivel csupán közigazgatási eljárás keretében vizsgálják fia halálának körülményeit.

“Egyáltalán nem bízom a magyar hatóságokban, de gyakorlatilag senki másban sem. Összességében a magyarokban nem bízom. Egyetlen ember van, aki megoldást hozhat az ügyemben, és ő nem más, mint Magyarország beiktatásra váró miniszterelnöke, Orbán Viktor. Ezt nyugodt szívvel leírhatja” – nyilatkozta röviden a tragikus körülmények között elhunyt Daróczi Dávid édesapja a Napi Ásznak.

A HVG arról ír, hogyegy kétes hírű politikai bajkeverő zsarolta állítólag Daróczi Dávidot. A hetilap szerint fantompárttagnak és cégfantomizálónak tűnik „főállásban” a tápiószecsői Bácsics Gyula. A férfi ezt lényegében nem tagadja, bár az ő értelmezésében ő csak Daróczi tudomására hozta, nem ért egyet az életvitelével.

Bácsics a 2006-os választási kampány idején magát az MSZP nagykátai választási bizottsági elnökeként bemutatva arról számolt be a Hír TV-ben, hogy a szocialisták már a 2002-ben is csaltak úgynevezett láncszavazásos módszerrel, amit azóta tökéletesítettek, és ismét csalásra készülnek. Az MSZP tagadta ezeket a vádakat. És azt mondták: Bácsicsnak nincs is párttisztsége, és már korábban kizárták a szervezetből. A HVG megpróbálta Bácsicsot megszólaltatni, aki azonban azt mondta: a Napi Ásszal kötött szerződést egy exkluzív interjúra.

Bácsics egyébként azt állítja magáról, hogy kockázatos cégek kezelésével foglalkozik, de a HVG szerint ez annyit jelent, hogy adócsalással terhelt vállalkozások eltüntetését végzi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik