Közélet

Megfenyegették Daróczi Dávidot!

B. Gyula azzal fenyegette meg Daróczit, hogy nyilvánosságra hozza azokat fotókat, amelyeken férfiakkal került intim viszonyba.

Úgy tűnik, valakinek kapóra jött, hogy Daróczi Dávid melegbárokba járt és zsarolás reményében kompromittáló felvételeket készített róla.

“Daróczit még kormányszóvivő korában kezdte zsarolni B. Gyula. Tudomásom szerint azt állította, hogy melegbárokban készített felvételek vannak a birtokában, amelyeken a zsaroló állítása szerint vele azonos neműekkel félreérthetetlen szituációban látható a szóvivő. A rendőrség csak később kapcsolódott az ügybe” – nyilatkozta a Blikknek egy informátor.

Daróczi egyébként már korábban megadta a rendőrségnek azt a telefonszámot, amelyről többször felhívták, így jutottak el B. Gyulához. Miután azonban a kormányszóvivő megtudta a zsaroló kilétét, azt kérte, hadd intézze ezt el maga az ügyet, így nyomozás nem indult.

Daróczi állítólag fizetett a zsarolónak, és felmerült a gyanú, hogy miután Claudiával (36) való kapcsolata miatt újra reflektorfénybe került, a rosszakarója ismét felbukkant. Ha nyilvánosságra kerültek volna a fotók, nemcsak saját, de Liptai Claudia karrierjét is romba dönthette volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik