Szórakozás

Megszólalt Daróczi barátja, aki rátalált a kormányszóvivő holttestére!

Hetek óta tartó hallgatás után megszólalt Daróczi Dávid barátja, H. Hubert, aki nagypénteken megtalálta a kormányszóvivő holttestét.

“Az utolsó héten voltak vitáik Claudiával, de erről Claudia tudna beszélni… Tudomásom szerint sosem költöztek össze” – mondta Hubert, aki felelősnek érzi magát Dávid halála kapcsán, mert úgy gondolja: észre kellett volna vennie a jeleket.

“Az utolsó héten Joci jóval zaklatottabb volt az átlagnál, láttam rajta az indulatokat. Igyekeztem feltölteni, de ő már viaskodott… Több helyen bejelentkezett barátoknál, akikkel régebben találkozott, mintha le akart volna egy-egy sebet zárni. Ő erre felkészült! Biztosan hibás vagyok abban, hogy nem vettem észre. Sok mindent lemondott azon a héten, de ezeket már nekem sem mondta el. Azt sem gondolta, hogy én fogom megtalálni” – tette hozzá Daróczi barátja, aki azóta is a tragédia okait keresi.

“Lakást váltott, én sem tudom, mi zajlott le a fejében. Nagyon okosan és tudatosan felépítette az egészet. Összepakolta a csomagjait és beköltözött egy lakásba, ahol azt sem tudom, hogy egyáltalán aludt-e. Az utolsó két napban már sejtelmesen kezelte az ügyeit” – vallotta be Hubert, aki azt is elárulta, hogyan talált rá barátjára.

“Berúgtam az ajtót. A társasház ajtaját. Hogy ezt nehéz megtenni vagy nem, most nem tudom megmondani, mert akkor más energiák mozgatják az embert. Berohantam a lépcsőházba, és akkor már éreztem, hogy nagyobb probléma van” – írja a Napi Ász.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik