Szórakozás

Megszólalt Daróczi édesanyja! “Fentről beszél hozzám a fiam!”

"Soha nem szerettem így senkit, és soha nem is fogok, mint ahogy az én kisfiamat szerettem" - mondta Daróczi megtört édesanyja.

Ica néni a volt kormányszóvivő halála óta fel alá jár a lakásban, naponta bemegy kisfia szobájába, ahol Dávid fotójának énekli azokat a dalokat, amelyeket kisfia gyerekkorában annyira szeretett.

“Érzem a testemben a jelenlétét, itt van a körünkben, itt van mellettem, hogy segítsen, hogy tanácsokat adjon, hogy vigasztaljon nagy fájdalmamban” – mondta Ica néni.

A 63 éves asszony azt mondja Dávid volt az élete. Az utolsó napokban sem érzett a viselkedésén semmi változást, főleg azt nem, hogy meg akarna halni.

Ica néni főzött, mosott Jocira, sőt gyakran hajnalban kelt, hogy átbuszozzon fiához és felkeltse.

“Tudom, hogy elkényeztettem, de hát ilyen az anyai szív. Amikor már nem lakott velem, akkor is én takarítottam nála, mosogattam, vittem le a szemetet, mindig azt mondta, csak az én kezemben bízik” – mondta Daróczi Dávid édesanyja.

Ica néni azonban nem tagadja, okozott már meglepetést neki Joci fia. Ő ugyanis csak a televízióból értesült, hogy fia kormányszóvivő lett.

“Boldog sírás tört ki belőlem, ő meg mondta, édesanyám, ne sírjál! Na, ekkor szakadt ki belőlem: hercegem! Ő meg erre nevetett, na, most jött ki belőled az igazi cigányság…Én erre, szégyelled? Azt válaszolta, téged soha, belőled származom”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik