Szórakozás

Gesztesi kényszerből házasodott Claudiával?

Gesztesi Károly a házasság intézményét sohasem szerette.

A magánéleti botrányaitól hangos színész nem csoda, hogy nem rajong annyira a házasságért. Három váláson van túl, és ez bizony sokba kerül neki.

“Csupán azért kértem meg szerelmeim kezét, mert ezzel örömet okoztam nekik. Magában a házasság intézményében amúgy sohasem hittem! Ez az egész egy felesleges papírmunka, aztán meg macera. Az esküvő része nagyon szép, a válás része meg nagyon csúnya. Aztán ami meg közte van, az olyan amilyen… Amikor vége van, akkor mindig azt mondom, hogy soha többet, de ha valakit szeret az ember, akkor megéri!” – mondta a tabutv.hu riporterének Gesztesi Károly

A 37 éves színművész azt is elárulta, hogy minden hónapban óriási összegű gyerektartást kell fizetnie négy gyereke után.

“A gyerektartások iszonyúan megviselik az anyagi helyzetemet, hiszen minden hónapban eleve padlóról indulok. Persze ez nem baj, mert nem sajnálom a gyerekektől, és minden volt asszonyomban megbízok. Tudom azt, hogy mindent úgy is a gyerekekre költenek!” – mondta Gesztesi Károly, aki szerint Liptai Claudiával közös gyermeke, Panka öltöztetése kerül a legtöbbe.” -tette hozzá Clau egykori szerelme.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik