Szórakozás

Pénisszobrot árul egy holland üzletember

Közszeméremsértés miatt súlyosan megbüntette a rendőrség azt a bútoráruház-tulajdonost, aki péniszszobrot tett kirakatába.

Jason Hadlow üzlettulajdonost 80 fontra büntette meg a rendőrség, miután egy 1,3 méter magas pénisz szobrot rakott ki a kirakatába.

Az angliai Észak-Yorkshire-ben lévő bútoráruházat egy vásárló jelentette fel, miután úgy érezte, hogy a szobor visszatetszést vált ki az emberekben.

“Ez a legérdekesebb bolt északon, ahol különleges kerti áruk vannak, köztük ez a 200 fontos kézzel faragott homokkő szobor” – mondja a tulajdonos, aki nem érti az emberek felháborodását.

A váráslók panaszát követően a rendőrség elvitte a szobrot a helyszínről, és komoly bírság megfizetésére kötelezte a cégvezetőt, aki egyelőre nem hajlandó fizetni. Sőt mi több, egy kampányba kezdett a boltjában és a Facebookon is, “Szabadítsátok ki a péniszem” címmel.

A rendőrség szóvivője azt mondta: a szobort azért tette ki a tulajdonos, hogy fellendítse a forgalmát, de helyette közszeméremsértést követett el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik