Szórakozás

Elkerülhetetlen a válás! Milliókat bukhat Tőkés László

66 millió forintnyi lej közös vagyont kell megosztania feleségével Tőkés Lászlónak válás esetén. Mindemellett évi mintegy négymillió forintnyi eurós képviselői tiszteletdíj harmadától is eleshet.

Kovács Zsolt, Edit asszony ügyvédje azt mondja: ügyfele a házasságuk során szerzett vagyon felére tart igényt, ezen felül két gyermekük tartásdíja is szerepel a keresetben.

A Tőkés házaspárnak van egy háza és egy lakása Nagyváradon, két autója, egy nyaralója és két vidéki telke. Tőkés László egyetlen jövedelme 14 400 eurós EP-képviselői fizetése, ennek harmada illeti meg két, még kiskorú, illetve diák gyermekét. Egyikük középiskolás, másikuk egyetemi hallgató, a harmadik gyermek 23 éves.

Tőkés Edit ügyvédje arra számít, nem lesz békés a válás. A válókeresetet Tőkés Edit nyújtotta be férje hűtlenségére hivatkozva, és ezért arra számít, férje meg fogja támadni. Az ügyvéd szerint ennek kivédésére hónapokig gyűjtötte a bizonyítékokat, amelyeket kész előtárni.

Kovács Zsolt ügyvéd elmondta, igyekeznek békés úton lefolytatni a válópert, de ha szükség lesz, fontos tanúkat is beidéznek. A kibékülés szerinte kizárt, úgy véli, Tőkés Edit nem fogja meggondolni magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik