Szórakozás

Luxus kutyaház tévével és légkondival

A bebútorozott házban kézzel készített függönyök vannak, a falak ki vannak tapétázva és még a fűtés is be van vezetve.

20 ezer dollárba, vagyis közel 4millió forintba került az a kutyaház, amelyet egy kaliforniai állatbarát készített pincsijei számára.

A kastélyban kézzel készített függönyök vannak, a falak ki vannak tapétázva, tévét és légkondit is tartalmaz, hogy Tammy Kassis kedvenceinek mindennapjai kényelemben teljenek.

Fapadló, külön gyep és kovácsoltvas kerítés is tartozik még a házhoz, ha viszont a három kutya nem a pázsiton szeretne kinyújtóni, saját tervezésű ágyat vehetnek igénybe.

A 47 éves Tammy Kassis elmondja: a kutyái éltetik őt, ők okozzák a legtöbb örömet életében, ezért mindent megtesz a kényelmükért. Férjével akkor döntöttek úgy, hogy kell a kutyusoknak egy biztonságos hely, amikor az egyik pincsit majdnem elragadta egy bagoly. Ekkor bíztak meg egy tervezőt a luxus kastély kialakításával, amelynél szempont volt, hogy saját, Los Angeles-i házukra is hasonlítson.

A házaspár természetesen ruhákat is vásárolt a kutyáknak. A következő beruházás egy mini-plazma tévé lesz, mivel a pincsik imádják nézni az Animal Planetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik