Szórakozás

Akciók a Vidámparkban és az Állatkertben

Közös programokkal és kedvezményekkel indítja az új szezont a Fővárosi Állatkert és a Vidámpark.

Naponta 15 programmal, összesen 3 állatkerti fesztivállal és 16 tematikus kiállítással várja a látogatókat az állatkert az idei szezonban. A programok mellett új lakók is érkeznek a létesítménybe: várhatóan szeptemberben kap új párt Assam, a tavaly érkezett hím elefánt. Ezen kívül egy program keretében tisztavérű indiai oroszlánokra cserélik a jelenlegi állományt.

A vidámparkban mostantól pónilovagolni is lehet, sőt a tervek szerint nyár végére elkészülhet az úgynevezett “varázshegy-projekt” is, amelynek keretében lebontják a zsiráf- és a bölényházat, majd újakat építenek fel az eredeti, 1912-es tervek alapján.

Kedvezményekkel és megújult szolgáltatásokkal várja a látogatókat április 1-től a Vidámpark. A tervek között szerepel egy Liget-kártya bevezetése is, amellyel be lehet majd menni az állatkertbe, a Vidámparkba, a Fővárosi Nagycirkuszba és a Széchenyi fürdőbe, ezen kívül az árban egy ebéd is benne van. A Fővárosi Állatkertbe egyébként 1850 forintba kerül egy felnőttjegy, a Vidámparkba pedig 4700 forintot kell fizetni szintén egy teljes árú belépőért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik