Szórakozás

Életfogytiglanra ítélhetik Jackson orvosát

Dr. Conrad Murray ellen akár gyilkosság is lehet a vád.

Jacko már legalább két órája halott volt, mire Murray értesítette a mentőket, ráadásul a mentőorvos azt mondta, csupán egy enyhe altatót, Lorazepamot adott az énekesnek, a halálos adag Propofolról azonban elhallgatta.

Nem említett kilenc másik, egyenként is erős hatású fájdalomcsillapítót, amit a boncoláskor az énekes szervezetében találtak.

A büntetőper kimenetelétől függetlenül a Jackson család milliós kártérítést követelhet az orvostól, ha bebizonyosodik: szándékos rossz döntései vezettek az énekes halálához.

– Ez a jegyzőkönyv az első olyan egyértelmű bizonyíték, miszerint dr. Conrad Murray félrevezette a mentőket és a hatóságot is – mondta Jermaine, Michael bátyja. – Miért nem beszélt nekik a Propofolról? Mert tudta, hogy ő okozta vele Michael halálát!

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.
Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.