Szórakozás

Újra a Heti Hetesben Kern András

kern-andras(210x140)(1).jpg (kern andrás, )
kern-andras(210x140)(1).jpg (kern andrás, )

Itt mindenképpen humorizálni kell? - kérdezte Kern András az adás felvételének elején, amire Bajor Imre egyből megadta a csattanós választ: - Dehogy kell, hisz téged is meghívtunk!

A vasárnapi Heti Hetesben ismét találkozhatnak a nézők Kern Andrással – aki igencsak elemében volt a visszatérés alkalmából – s vele együtt szórakoztató jeleneteivel. Most épp egy általa elfogott, borgőzös kocsmai beszélgetésből tudhatjuk meg, ki vitte el a lottóötöst, azt kinek nem szabad elmondani, és egyébként is, hol a pénz.

Gálvölgyi János megint megpróbálja memorizálni Jáksó László vicceit, hogy azt otthon előadhassa, ezúttal a “ki Törpilla és Quasimodo gyermeke? Hát Pupilla” poént kíséri nagy nevetés. És akad még néhány ehhez hasonló gyöngyszem: lehet, hogy jövő héttől csak Jáksó-viccek lesznek a Heti Hetesben? Hajdú Steve szerint még ez is elképzelhető.

Para-Kovács Imre a hiányzó Farkasházy Tivadart próbálja történetmeséléssel “helyettesíteni”, mivel az ő székében ül, míg Ábel Anitát gyerekszínészi múltjával ugratják a többiek.

Az akutális híreket boncolgatva kiderül, miért nem szabad mackónadrágban állatkertbe menni, hogy mikor rendezünk olimpiát, kinek tetszik a Himnusz új verziója, mikor szűnik meg a hálapénz, és egyáltalán, hogy jön mindehhez a körömgomba?

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik