Szórakozás

Ezzel vádolták meg ByeAlexet

byealex(1)(1)(960x640).jpg (byealex)
byealex(1)(1)(960x640).jpg (byealex)

Még csak most készült el ByeAlex új dala, de máris lopással vádolják. A leghíresebb kliprendező, Indián is elmondta a véleményét az üggyel kapcsolatban.

ByeAlex új klipje sokak szerint nagyon hasonlít a Bring Me the Horizon zenekar Shadow Moses című szám videójához. A zenész menedzsere nem kívánt nyilatkozni az ügyben, de Alex reagált a vádakra a Facebookon.

“Látjuk, hogy egyesek a kákán is keresik a kis csomójukat, hogy fogást találjanak rajtam, a zenén vagy a klipen. Rajtuk csak mosolygunk nagyokat, mert nekünk EZ ÍGY jó” – írta Alex.

A rajongók, illetve a hozzáértők a szám különböző részletekbe is belekötöttek, ezért úgy gondoltuk, az lesz a legjobb, ha az egyik legismertebb magyar kliprendező, Indián tesz igazságot az ügyben. A szakember mindkét klipet elemezte.

“Ebben az esetben szó nincs plágiumról. Egyszerűen három snittre bevágtak egy kameramozgató effektet. Ennyi erővel akkor is lopásról lehetne beszélni, amikor a rapperek klipjeiben csinos nők vagy jó autók szerepelnek. Egyébként ByeAlex új klipjében nagyon szép az operatőri munka, azt feltétlenül kiemelném” – mondta a Hír24-nek a rendező.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik