Szórakozás

Koncert Komár László sírjáért

komár lászló temetése (komár lászló)
komár lászló temetése (komár lászló)

Komár László síremlékére gyűjtenek barátai. A tavaly októberben elhunyt énekes tiszteletére a Magyar Elvis Klub szervez koncertet április 18-án.

Mivel Komár tiszteletbeli elnöke volt a klubnak, tagjai úgy érezték, ennyivel tartoznak neki, ezért felkérték régi jó barátait és pályatársait, hogy egy emlékkoncerten álljanak színpadra, és énekeljék el kedvenc Komár-dalukat.

A koncertet a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban rendezik meg, Komár László karrierje ugyanis évtizedekkel ezelőtt itt vette kezdetét, első nagy sikerű koncertjét itt tartotta a Scampolo együttessel.

Fotó: MTI / H. Szabó Sándor

“A One night című dalt választottam, amit Laci zseniálisan énekelt. Én is énekeltem sok Elvist korábban, nem könnyű feladat, mivel a hangot át kell változtatni” – mondta a Blikknek Charlie, aki mellett még olyan nagyszerű előadók elevenítik majd fel Komár László dalait az este folyamán, mint Dolly, Demjén Ferenc, Charlie, Szikora Róbert vagy Benkő László. A művészek természetesen ingyen vállalták a fellépést, ezzel is tisztelegve egykori kollégájuk, Komár László előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik